Skip to main content
Interne kleine auto...
 
Meldingen
Alles wissen

[Opgelost] Interne kleine automatische batterijen brandblusser van FirePro zal pas vanaf 300 graden Celsius afgaan

2 Berichten
2 Gebruikers
0 Reactions
81 Bekeken
(@olaf_g)
Berichten: 1
New Member
Topic starter
 

Goed om vooraf te weten:
De interne kleine automatische batterijen brandblusser zal volgens de FirePro distributeur in de Benelux bij een temperatuur van 300 graden Celsius afgaan, zoals die nu is afgemonteerd in de Sessy thuisaccu. Nu is een brand met een lithium accu al snel heter dan 300 graden Celsius en kan zelfs snel richting de 1200 graden oplopen. Het gasvormige blusmedium van de FirePro zal er vooral voor zorgen dat de brandbare gassen van de ontbrandende lithium accu niet verder kunnen ontbranden tot een nog grotere brand en de brand zal daarom uiteindelijk gesmoord worden.

Het is dus goed om te weten dat deze FirePro blusunit voorkomt dat je huis afbrand, maar het voorkomt niet dat je investering in je Sessy thuisaccu hoogstwaarschijnlijk in zwarte rook op zal gaan! 

 
Geplaatst : 03/06/2024 11:19 am
(@tuxxie)
Berichten: 8
Active Member
 

Tsja. Maar dat is toch geen nieuws? Een sprinklerinstallatie houdt je computers en je archiefkasten ook niet droog, en het agressief bijtende poeder uit een poederblusser doet zo enorm veel langetermijnschade aan al je elektrische apparatuur dat je die allemaal binnen 5 jaar kunt weggooien... dus...

 

Wat overigens niet wil zeggen dat de informatie niet interessant was. Dank!

 
Geplaatst : 03/06/2024 7:05 pm
Deel: